Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Συνάντηση Ν. Νικολόπουλου με εκπροσώπους εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας , ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:


«Το μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της χώρας , συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο αριθμό  προβλημάτων και αυτά ήρθαμε να ακούσουμε  σήμερα  από τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Ήρθαμε να κουβεντιάσουμε από κοντά  τα πολλά  και σύνθετα προβλήματα του «κόσμου της εργασίας».
Μειώσεις μισθών, απολύσεις, καθυστερήσεις στις πληρωμές, μετατροπή της πλήρους απασχόλησης σε μερική ή εκ περιτροπής ...
Μόνη διέξοδος, από τη ζοφερή αυτή κατάσταση της Οικονομίας και της αγοράς εργασίας, είναι η Ανάκαμψη και η Ανάπτυξη.

Ανάπτυξη σημαίνει νέες θέσεις δουλειάς, σημαίνει ανάσχεση της ανεργίας. Σημαίνει όχι στα λουκέτα. Σημαίνει ποιοτικές θέσεις εργασίας…

Κυρίως όμως σημαίνει Ελπίδα και Προοπτική για όλους. Κυρίως για τη νέα γενιά , που πληρώνει το βαρύτερο τίμημα στην ανεργία.

Η Νέα Δημοκρατία, με το ολοκληρωμένο σήμερα πολιτικό σχεδιασμό στο πρόγραμμά της  είναι το Κόμμα, που μπορεί να σταθεί δίπλα στον εργαζόμενο και τον άνεργο και να διασφαλίσει τα άμεσα και μακροπρόθεσμα συμφέροντα και δικαιώματά του». Και υπεύθυνος Τομέα της ΝΔ, βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος κατέληξε:

«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου  πρέπει να δώσουν Κυβέρνηση στη Χώρα που θα εξασφαλίζει τη σταθερότητα, την ανάπτυξη, την έξοδο από την κρίση και κυρίως, την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι απλά και μόνον καταστροφική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...