Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

H ΔΗΜΑΡ με το Σύλλογο εργαζομένων στο Ερρίκος Ντυνάν

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, υπεύθυνος για την Οικονομική και Κοινωνική πολιτική της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, γραμματέας Υγειονομικών της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.


Από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου υπήρξε ενημέρωση για τα μεγάλα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, για τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους πέντε τελευταίους μήνες, καθώς και για το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί για το αύριο του Ιδρύματος. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν επί πλέον την παρέμβαση της πολιτείας προκειμένου να υπάρξει διαχειριστικός έλεγχος.

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ εκφράστηκε η συμπαράσταση για την καταβολή των δεδουλευμένων, για τη διατήρηση της απασχόλησης τους και τη λειτουργία του Νοσοκομείου, τονίστηκε η πρωταρχική αναγκαιότητα για διαχειριστικό έλεγχο και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η νέα κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα εργαστεί προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία και ο κοινωφελής χαρακτήρας του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...