Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου μαμούθ ανακοίνωσε η WIND

Πρόγραμμα εθελούσιας μικρής κλίμακας ανακοίνωσε σήμερα η WIND Ελλάς, και αφορά εργαζόμενους με πολλά χρόνια εργασίας. Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν περίπου 170 εργαζόμενοι που απασχολούνται σε συγκεκριμένα τμήματα όπως οικονομικό, τεχνικό, πληροφορικής και άλλων διοικητικών υπηρεσιών που έχουν κατά μέσο όρο συμπληρώσει 12 έτη εργασίας στην εταιρεία.

Το συνολικό πακέτο που θα λάβουν όσοι εργαζόμενοι επιλέξουν να συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο για τα δεδομένα της αγοράς, αλλά και της γενικότερης οικονομικής ύφεσης καθώς προβλέπει ποσό αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση ανάλογα με τα έτη εργασίας και επιπλέον εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς.

Οι παροχές του προγράμματος συμπληρώνονται με οικογενειακή ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για ένα έτος καθώς και με δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες για ένα χρόνο.

«το πρόγραμμα εθελουσίας είναι πολύ ελκυστικό και αποτελεί μία κοινωνικά δίκαιη πρόταση της εταιρείας προς τη μερίδα των εργαζομένων που αφορά και επιλέξουν την συμμετοχήτους» τονίζει στέλεχος της WIND.

Οι δικαιούχοι εργαζόμενοι θα πρέπει ως την Παρασκευή να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν ή όχι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είναι μέρος ενός ολοκληρωμένου πλάνου οικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ώστε να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη προοπτική της στην ελληνική αγορά.

Μετά την κεφαλαιακή της αναδιάρθρωση τα τέλη του 2009 και πλέον με μηδενικό δανεισμό, η WIND είναι η μόνη που προσφέρει ολοκληρωμένο το πακέτο των υπηρεσιών κινητής, σταθερής και Internet, ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που επικοινωνεί δυναμικά το τελευταίο διάστημα με το μήνυμα για όλους. Παράλληλα συνεχίζει το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρσι, υλοποιώντας τον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών της, χτίζοντας ένα νέο 3G δίκτυο ώστε να παρέχει υπηρεσίες ευρυζωνικού mobile Internet με ταχύτητες ως 42Mbps. Το πλάνο επενδύσεων που έχει ανακοινώσει για τα επόμενα χρόνια αγγίζει τα 300€ εκατομμύρια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...