Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αχαϊα:''Αν θέλετε να πληρωθείτε, ψηφίστε το κόμμα που σας λέω''!

Εργαζόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καταγγέλλουν τον εργοδότη τους και αποκαλύπτουν τους διαλόγους που είχαν μαζί του...

Στο ergasianews έφτασαν δύο ομολογουμένως περίεργες καταγγελίες Πατρινών εργαζομένων, οι οποίοι απασχολούνται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων ο "καλοπληρωτής" εργοδότης, που τους χρωστά ήδη τέσσερα μηνιάτικα, απειλεί να τους αφήσει απλήρωτους, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές, ένα από τα μεγάλα κόμματα.

Ο εργοδότης, κάλεσε την περασμένη Πέμπτη, στα γραφεία της εταιρείας, τους δύο υπαλλήλους και αφού τους αποκάλεσε "αναρχοκουμούνια" και "εργατοπατέρες", επειδή προηγουμένως είχαν διαμαρτυρηθεί για τους οφειλόμενους μισθούς, εν συνεχεία τους είπε ότι αν ψηφίσουν το κόμμα της αρεσκείας του, την επομένη των εκλογών θα εξοφληθούν το σύνολο των οφειλομένων. Επίσης τους είπε ότι μόνο ένα κόμμα μπορεί να τους εγγυηθεί το μισθό τους και προσφέρθηκε να τους δώσει ψηφοδέλτια.
'Οπως ήταν φυσικό οι εργαζόμενοι αντέδρασαν εντόνως και ακολούθησε ανταλλαγή "φιλοφρονήσεων" και από τις δύο πλευρές. Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν εργαζόμενοι και εργοδότης, με τους δεύτερους να αποχωρούν από το γραφείο του  εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του.
Σύμφωνα με το dete.gr, το... χιουμοριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι δύο συγκεκριμένοι εργαζόμενοι μέχρι και τις εκλογές της 6ης Μαϊου ψήφιζαν το κόμμα που υποστηρίζει ο εργοδότης τους. Τώρα όμως δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ένα αριστερό κόμμα, ως ένδειξη αντίδρασης στον θρασύ, όπως αποκαλούν, εργοδότη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...