Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Συνάντηση Δ. Χατζησωκράτη με τα προεδρεία των συλλόγων εργαζομένων στον ΟΕΚ και την Εργατική Εστία


Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, υπεύθυνος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για την Οικονομική και Κοινωνική πολιτική, είχε σήμερα συνάντηση με τα Προεδρεία των συλλόγων εργαζομένων στον ΟΕΚ και την Εργατική Εστία.

Ο Δ. Χατζησωκράτης δήλωσε ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι αντίθετη με την κατάργηση των δύο φορέων αρωγής προς το σύνολο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, της κοινής ωφέλειας και τραπεζών, τόσο σε ότι αφορά την παροχή στέγης και στεγαστικών δανείων προς τους εργαζόμενους, όσο και σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση και λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών, την οργάνωση προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού, τις παροχές για δωρεάν θέατρο, βιβλία, πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και τη στέγαση και πληρωμή των Εργατικών Κέντρων και των υπαλλήλων τους.

Η ΔΗΜΑΡ στη νέα Βουλή θα υποστηρίξει νομοθετικά την επαναφορά σε λειτουργία των δύο φορέων, αποκλειστικής χρηματοδότησης των εργαζομένων και εργοδοτών που αποτέλεσαν μάλιστα και τους μόνους φορείς του δημοσίου από τους εκατοντάδες που πρέπει να σταματήσει η λειτουργία τους που η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, και ΛΑΟΣ αποφάσισε να καταργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...