Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριάκος σε σχολικούς φύλακες: Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα

Δίχως να υπάρξει κάτι νεότερο, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων, που διαμαρτύρονται για την ένταξή τους στο καθεστώς διαθεσιμότητας και ανησυχούν εντόνως ότι θα οδηγηθούν στην απόλυση.


Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, η συνάντηση εξελίχθηκε ομαλά, μάλιστα οι εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων ζήτησαν συγγνώμη από τον υπουργό για την ένταση που επικράτησε το πρωί. Ζήτησαν από τον υπουργό να ενταχθούν στην κινητικότητα και να μετακινηθούν σε άλλη θέση στο δημόσιο και παράλληλα να υπάρξουν κάποιες προβλέψεις για τους ηλικιωμένους σχολικούς φύλακες, προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης τους εξήγησε ότι δεν μπορεί προς το παρόν να τους υποσχεθεί κάτι αν δεν προχωρήσουν οι διαδικασίες, ενώ τους υποσχέθηκε ότι θα τους ενημερώσει όταν θα υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

Πάντως, από το υπουργείο υπάρχει η θέληση να πέσει η ένταση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, επισημαίνοντας ότι το γραφείο του υπουργού θα είναι ανοικτό, προκειμένου ο διάλογος να δώσει τη θέση του σε φαινόμενα έντασης όπως σημειώθηκαν το πρωί.

Μπλόκο και αποδοκιμασίες στον υπουργό από τους σχολικούς φύλακες – Τα ΜΑΤ άνοιξαν δρόμο για να περάσει ο Κ. Μητσοτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...