Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Ν. Νικολόπουλου με εκπροσώπους εργαζομένων στην Εμπορική Τράπεζα


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος στην Αθήνα με τον Γ.Γρ. του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκο Νικολόπουλο, κοινή σύσκεψη με την  παρουσία των εκπροσώπων της Κίνησης “Οδού Ευπόλιδος” Πέτρου Κωνσταντινίδη, καθώς και της “Αδέσμευτης Δημοκρατικής Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας” Γιώργου Δέδε και του νομικού τους επιτελείου.

Το κυρίως θέμα της συζήτησης ήταν η επιχειρούμενη από την πλευρά της εργοδοσίας -όπως αυτοί εκπροσωπείται στα Διοικητικά Συμβούλια-ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, σε βάρος των ασφαλιστικών φορέων. με την μέθοδο της μη καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών για τις εθελούσιες εξόδους χιλιάδων Τραπεζουπαλλήλων, καταβολή η οποία προβλέπεται από τους νόμους 3371/2005 (άρθρο 69, παρ. 1) και 3620/2007 (άρθρο 10).

Ο Ν. Νικολόπουλος χαρακτήρισε την υπόθεση σαν την «μεγαλύτερη εισφοροδιαφυγή στην Ελληνική Ιστορία», τις πράξεις και παραλήψεις των εμπλεκομένων «κακουργηματικές» και δήλωσε πως θα αναδείξει το θέμα σττην αμέριστη συμπαράσταση τους σε πολιτικό και νομικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...