Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι του Νέου Τ.Τ.

Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι υπάλληλοι του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όντας «αποφασισμένοι να μην αποδεχθούν το έγκλημα που συντελείται, με θύμα την Τράπεζα της λαϊκής αποταμίευσης» και ταυτόχρονα ζητάνε την άμεση διακοπή των διαδικασιών συγχώνευσης με την Eurobank.


«Στα σχέδια των διοικούντων της Eurobank και του ΤΧΣ είναι η πλήρης ενσωμάτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον νέο ιδιοκτήτη. Παράλληλα όμως, διενεργείται ο έλεγχος της BlackRock σε όλες τις ελληνικές τράπεζες, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των stress tests. Πολύ φοβόμαστε πως, αν τα στοιχεία που θα δοθούν δεν αλλοιωθούν, το νέο σχήμα που δημιουργείται, οδηγείται εκ νέου στην καταστροφή και όχι με ευθύνη του Τ.Τ», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του ΤΤ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων «δεν προτίθεται να αφήσει το υγιέστατο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να παρασυρθεί στα βράχια, δεμένο σε μια βάρκα καμουφλαρισμένη εξωτερικά, χωρίς να έχει τη δυνατότητα κανενός ελιγμού. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και να απαξιώνουμε τις θυσίες που έκαναν οι υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μόλις λίγους μήνες πριν, ούτε να ξεχνάμε την απαξίωση αλλά και τους λόγους που εγκατέλειψε την Eurobank o Τραπεζίτης-ιδιοκτήτης της. Αν συνυπολογίσουμε τη γνώμη του κόσμου και τη διαχρονική εμπιστοσύνη που μας δείχνει καθημερινά, αποδεικνύεται έμπρακτα πως το έγκλημα πρέπει να σταματήσει άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...