Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετέχουν και οι σιδηροδρομικοί στην στάση εργασίας της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

Στάση εργασίας πραγματοποιούν μεθαύριο Τετάρτη, οι σιδηροδρομικοί, από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ., συμμετέχοντας στην τετράωρη στάση εργασίας που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ. Ως εκ τούτου θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου.


Επίσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με ανακοίνωσή της δηλώνει την αντίθεσή της στην «πώληση» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επισημαίνοντας πως οι σιδηροδρομικοί θα απαντήσουν με «δράσεις που στόχο θα έχουν την ανατροπή αυτών των πολιτικών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣ «η σημερινή μέρα είναι «μαύρη» για το σιδηρόδρομο καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε και υλοποιεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ την εκχώρηση της ελληνικής σιδηροδρομικής εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ξένα συμφέροντα κατ' επιταγή των τροϊκανών τοκογλύφων. Χαρίζουν και αποελληνοποιούν μια εταιρεία με περισσότερα από 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον τόπο μας. Με πρόσχημα τα δήθεν ελλείμματα χαρίζουν σε ξένους την περιουσία που ανήκει σε όλους τους Έλληνες.

Στους παπαγάλους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, απαντάμε για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, ότι η "συμφωνία" προβλέπει συνέχιση της χρηματοδότησης με πενήντα εκατομμύρια το χρόνο, την επόμενη πενταετία, από τα χρήματα των φορολογουμένων».

«Ο δημόσιος σιδηρόδρομος, καταλήγει η ανακοίνωση, δεν είναι υπόθεση μόνο των Σιδηροδρομικών. Αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Οι Σιδηροδρομικοί θα απαντήσουμε με δράσεις που στόχο θα έχουν την ανατροπή αυτών των πολιτικών".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...