Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το επίδομα των εποχιακά απασχολουμένων


Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την άκαρπη συνάντηση εκπροσώπων Εργατικών Κέντρων, της Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων και  εκπροσώπων Σωματείων Ξενοδοχοϋπάλληλων στο Υπουργείο Εργασίας για το επίδομα των εποχιακά απασχολουμένων, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τάσσομαι ξεκάθαρα υπέρ της εξεύρεσης λύσης τώρα»

«Μετά τη σημερινή συνάντηση που οργανώθηκε (;) και πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας δηλώνω τα εξής:

Το Υπουργείο Εργασίας και ο Υπουργός κ. Βρούτσης είναι υποχρεωμένος να ανταποκριθεί στην πρόσκληση για μια ανοιχτή, ουσιώδη και ειλικρινή συζήτηση για το θέμα του επιδόματος των εποχιακά εργαζομένων.

Τάσσομαι ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης καταβολής οικονομικής ενίσχυσης των εποχιακά εργαζομένων και γι’ αυτό το λόγο ζητώ από τους εκπροσώπους όλων των παραπάνω φορέων, με συνεννόηση όλων των εκπροσώπων των πολιτικών δυνάμεων να επανέλθει το θέμα, και είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί λύση.

Τα πρώτα μηνύματα που φθάνουν είναι αισιόδοξα και από λάθος και επιπόλαιους χειρισμούς κάποιων συνδικαλιστών που επιμένουν στις «φωτογραφίες» και στη στήριξη προσωπικών κομματικών επιλογών, κινδυνεύουμε να χάσουμε το στόχο που απασχολεί χιλιάδες ελληνικές οικογένειες εποχιακά απασχολουμένων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...