Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών το πρωί της Τετάρτης

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ροκανίζει» το χρόνο της διαθεσιμότητάς τους προκειμένου να προχωρήσει στην απόλυσή τους


Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης απευθύνει η ΠΟΕ -ΟΤΑ στους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία η κυβέρνηση «δύο μήνες μετά τη διαθεσιμότητα-απόλυση 2.200 συναδέλφων Σχολικών Φυλάκων και ενόψει της διαθεσιμότητας-απόλυσης 3.500 Δημοτικών Αστυνομικών στις 23 Σεπτεμβρίου 2013, η κυβέρνηση με τον τρόπο της στασιμότητας και της απραξίας "ροκανίζει" το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας, με το πέρας του οποίου οι συνάδελφοι αντικρίζουν την έξοδο με δραματικές επιπτώσεις στη ζωή των ιδίων και των οικογενειών τους».

Η ομοσπονδία κατηγορεί, τέλος, την κυβέρνηση ότι δεν δέχθηκε την πρόταση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ασφαλιστική αναγνώριση της πενταετούς «εργασιακής εμπειρίας» και άρα «φανερώνει πως μοναδικός στόχος της κυβέρνησης είναι οι απολύσεις και η μείωση του μισθολογικού κόστους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...