Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σεπτέμβριος μπήκε με πρόγραμμα απεργιών και διαδηλώσεων

Θερμό απεργιακό φθινόπωρο ετοιμάζουν τα εργατικά συνδικάτα. Με αφετηρία τις κινητοποιήσεις το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αλλά και ομοσπονδίες από τον χώρο του Δημοσίου αποφάσισαν κινητοποιήσεις διαρκείας.


Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα ενάντια στην πολιτική των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων. 

Συγκεκριμένα, αποφάσισε: 1. Εβδομάδα δράσης απεργιακών και αγωνιστικών κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα 16 έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013. 2. 48ωρη απεργία σε όλο τον δημόσιο τομέα Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.
Κινητοποιήσεις διαρκείας αποφάσισαν και οι ομοσπονδιες εργαζομένων στον χώρο του υπουργείου Εργασίας και του ΕΟΠΥΥ. Τον συντονισμό της δράσης τους αποφάσισαν οι παρακάτω ομοσπονδίες: Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Εργαζομένων Ασφαλιστικών Ταμείων (ΠΟΠΟΚΠ), Ομοσπονδία Υπάλληλων ΟΑΕΔ  (ΟΥ-ΟΑΕΔ), Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (ΟΣΥΠΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ (ΠΟΥΓΥ - ΕΟΠΥΥ), Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΑΕΕ (ΠΣΕ ΟΑΕΕ).

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...