Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΟΤ: Aπομάκρυνση του 1/3 των υπαλλήλων

Ενέργεια σε βάρος της τουριστικής ανάπτυξης


Αντιδρούν οι υπάλληλοι του ΕΟΤ, στο βίαιο και απρογραμμάτιστο ακρωτηριασμό του οργανισμού, με την απομάκρυνση του 1/3 υπαλλήλων της κεντρικής του υπηρεσίας και την επερχόμενη κατάργηση μιας ολόκληρης Γενικής Διεύθυνσής του.

Εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις παραπάνω κυβερνητικές επιλογές, αποφάσισαν να έχουν ενεργό συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως:

«Οι υπάλληλοι του ΕΟΤ σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει για αύριο η ΑΔΕΔΥ.

Διαδηλώνουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους την αγανάκτησή μας για την κυβερνητική πολιτική που, με εντολή των ξένων δανειστών, διαλύει με συνοπτικές και αντισυνταγματικές διαδικασίες τις δομές του Ελληνικού Κράτους.

Μετά την απαξίωση και την κατασυκοφάντηση των εργαζομένων, το πολιτικό κατεστημένο αποφάσισε και διέταξε την κατάργηση των δραστηριοτήτων της πολιτείας που αφορούν τους κρίσιμους τομείς της υγείας, της παιδείας της κοινωνικής πρόνοιας και της ανάπτυξης.

Η Κυβέρνηση  Σαμαρά - Βενιζέλου αποφάσισε χωρίς τον ξενοδόχο.

Αποφάσισε χωρίς να υπολογίσει ότι όλοι εμείς οι έλληνες πολίτες έχουμε καθήκον που απορρέει από το Σύνταγμα να προασπίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και να σταματήσουμε αυτούς που μετατρέπουν την Ελλάδα σε φόρου υποτελή και τους έλληνες δουλοπάροικους των διεθνών τοκογλύφων.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να εγγυηθούν την τήρηση του Συντάγματος και την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων των ελλήνων πολιτών και να ανταποκριθούν στο εθνικό τους καθήκον να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τις δομές του Ελληνικού Κράτους, οι οποίες υποστηρίζουν κρίσιμους τομείς για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Οι υπάλληλοι του ΕΟΤ θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει το Σύνταγμα και θα προβούμε σε όλες τις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να αποτραπεί η απόλυση των συναδέλφων μας και να σταματήσει η διάλυση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που αποτελεί εγκληματική ενέργεια σε βάρος της τουριστικής ανάπτυξης και τις εθνικής μας οικονομίας».            

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...