Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Παραλύει την Τετάρτη δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Απεργιακό μπλακ άουτ αύριο Τετάρτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσεις στις 10.30 συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ, τα Ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί υπάλληλοι, δάσκαλοι και καθηγητές κ.ά.

Παράλληλα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ, λόγω της συμμετοχής γιατρών και λοιπών εργαζομένων στην κινητοποίηση.

Τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν επίσης ανακοινώσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας καθώς και η Ομοσπονδία Τριτέκνων.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ, ο προαστιακός και τα τρόλεϊ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά θα κινηθούν ηλεκτρικός, τραμ και μετρό (με εξαίρεση το τμήμα Δ. Πλακεντίας - αεροδρόμιο).

Στάση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία
Επιπλέον, η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει πως θα κρατήσει τα πλοία δεμένα στα λιμάνια, κάνοντας λόγο για χιονοστιβάδα αντεργατικών μέτρων και πολιτικών.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...