Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σκηνές απείρου κάλους στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ - Ντου από δημοτικούς αστυνομικούς, προπηλακισμοί και κυνηγητό


Σκηνές  απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν κατά την έναρξη του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που τελικά ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση.


Δημοτικοί αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έκαναν ντου στην αίθουσα εργασιών του συνεδρίου και φωνάζοντας συνθήματα κατήγγειλαν τη στάση της ΑΔΕΔΥ απέναντί τους.


Οι εκπρόσωποί τους πήραν τελικά το λόγο και πάνω που τα πνεύματα έδειχναν να ηρεμούν, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν μέλη του προεδρείου και  ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης  Καλομοίρης, ζήτησαν από τους δημοτικούς αστυνομικούς να αποχωρήσουν , προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες του συνεδρίου.


Απειλήθηκαν επεισόδια και μετά από διακοπή περίπου μισής ώρας το λόγο πήρε και πάλι ο εκπρόσωπος των δημοτικών αστυνομικών , ο οποίος είπε στους παριστάμενους ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί έδωσαν μόνοι τους τον αγώνα κατά της διαθεσιμότητας και γι αυτό «χαρίζουν στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ τις παχιές καρέκλες και τις βλέψεις για πολιτική καριέρα».

Τα αίματα άναψαν και κατά την αποχώρηση των δημοτικών αστυνομικών όταν συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ  τους  αποκάλεσαν εγκάθετους της Νέας Δημοκρατίας. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με κυνηγητό μέσα στην αίθουσα του συνεδρίου, προπηλακισμούς και χειροδικίες.


Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε αφού πέρασαν 2 και πλέον ώρες με τους δημοτικούς αστυνομικούς να αποχωρούν τελικά και να παραμένουν στο δρόμο έξω από το ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...