Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα επίθεση Τσίπρα κατά του μνημονίου, έπειτα από συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ

Τη θέση ότι προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση αποτελεί η ακύρωση του μνημονίου και η διεκδίκηση μιας άλλης πολιτικής για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, της ανάπτυξης,της οικονομίας και των εργαζόμενων, διατύπωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιλέγει ένα φάρμακο για την έξοδο από την κρίση, που είναι χειρότερο από την ίδια την ασθένεια. Όμως, πρόσθεσε, οι αγώνες των εργαζόμενων το επόμενο διάστημα μπορούν να δώσουν ελπίδα, λύση και προοπτική.

Ο γγ της ΑΔΕΔΥ Ηλ.Ηλιόπουλος δήλωσε ότι εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση, έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα ιδιαίτερα στις δημόσιες και τόνισε την ανάγκη να ξεκινήσει ένας νέος, δυναμικότερος πλέον, αγώνας, γιατί πάμε πια σε μια προσπάθεια ανατροπής αυτής της πολιτικής, να απαλλαγεί η πατρίδα μας, να απαλλαγεί ο λαός μας, η κοινωνία, όλοι, από το μνημόνιο, το οποίο δημιουργεί τεράστια προβλήματα και με περιεχόμενο εθνικό και με συνέπειες καταστροφικές για την οικονομία και κυρίως με πορεία που οδηγεί στην εξαθλίωση συνολικά την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...