Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ν. Κιουτσούκης - ΓΣΕΕ: «Αρχιτέκτονας του χάους ο Γ. Στουρνάρας» - Δούρειος Ίππος των τροϊκανών

Σκληρή δήλωση του γγ της ΓΣΕΕ


Άκρως επιθετική είναι η δήλωση του συνδικαλιστικού στελέχους, που κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών, ότι συνειδητά και για χρόνια, υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και πάντα ενάντια στους εργαζόμενους.

Όπως δήλωσε ο κ. Κιουτσούκης: «Ο αρχιτέκτονας του ΧΑΟΥΣ, ο άνθρωπος που μαζί με τον Σημίτη μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στο Ευρώ, ο υπάλληλος του ΣΕΒ που κάθε πρόβλεψή του ήταν λανθασμένη και ο μόνος στόχος του ήταν να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των βιομηχάνων, ο εκπρόσωπος των τραπεζιτών και των τροϊκανών, που προμήθευε με λανθασμένα στοιχεία το Δ.Ν.Τ., την Ε.Ε. και την Ε.Κ.Τ. με συνένοχο τον Παπαδήμο, ο σημερινός δοτός Υπουργός Οικονομικών με τις διαχρονικές παχυλότατες αμοιβές τολμά και μιλά για Πατρικίους και Πληβείους όταν έχει μεγάλη ευθύνη μαζί με τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο και τον Κουτρουμάνη, για το ΧΑΟΣ που δημιουργήθηκε στα ταμεία με το κούρεμα των αποθεματικών τους, την μειωμένη χρηματοδότησή τους και την έλλειψη πόρων λόγω της κατακρήμνισης των μισθών, ακόμη και όταν η TASKFORSE μιλά για πενία της Ελληνικής Κοινωνίας, από την εφαρμογή του αδιέξοδου προγράμματος.

Αυτός που έχει την πλήρη ευθύνη για την κατάρρευση της οικονομίας και την διάλυση της κοινωνίας εμφανίζεται ως άλλος Πάγκαλος σε ένα διαφορετικό “Μαζί τα φάγαμε” και καταγγέλλει τους εργαζόμενους γιατί εργάζονται “μόνο” 35 χρόνια και γιατί διεκδικούν αξιοπρεπή σύνταξη!!!

Κατά τον Κύριο αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει να εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, και μέχρι τα 70 τους χρόνια να αμείβονται με ένα πιάτο ΦΑΪ για να έχουν υπερκέρδη τα αφεντικά του και οι συνταξιούχοι να μην λαμβάνουν σύνταξη, την οποία πληρώνουν επί 35-40 χρόνια, αλλά να σιτίζονται στις εκκλησίες, για να μπορεί να μοιράζει χρήματα στους κάθε λογής αεριτζήδες αλλά κυρίως για να πληρώνει τους τοκογλύφους δανειστές, που απομυζούν το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει εδώ και τώρα να απομακρύνει από τον υπουργικό θώκο τον δούρειο ίππο των τροϊκανών, τον αρχιτέκτονα του χάους, τον Εμπνευστή των πλαστών στοιχείων, του ελλείμματος, τον προστάτη του υπόδικου Γεωργίου και των βιομηχάνων…τον εφιάλτη της Ελλάδος. Ντροπή και αίσχος κ. Στουρνάρα».

Νάσος Μπράτσος / enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...