Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Για επίσκεψη «μαϊμού» στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλουν τον Τσίπρα

Επικρίνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κατά την επίσκεψή του τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, επέλεξε να μην κάνει καν συνάντηση μαζί τους


Μία πρωτοφανή ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, επικρίνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι κατά την επίσκεψή του την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, επέλεξε να μην κάνει καν συνάντηση μαζί τους!

Σε έντονο ύφος αναφέρουν: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την λύπη και την αγανάκτησή μας για την σημερινή επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους.

Ήταν πιο επιτακτική άραγε η ανάγκη να δουν το κλιμάκιο του Π.Ν. από το να δουν τους εξαθλιωμένους – αγανακτισμένους εργαζόμενους που τόσο καιρό ζητούν συνάντηση μαζί τους;».

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Τσίπρας είχε κάνει λόγο για «τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και εξοπλιστικό σκάνδαλο εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου», υποστηρίζοντας ότι «η σύμβαση του 2010, που έχει τη σφραγίδα του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπακωνσταντίνου, είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από την αρχική ναυπηγική σύμβαση που έχει τη σφραγίδα του κ. Τσοχατζόπουλου».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα «εύκολες δημαγωγίες».

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Ναυπηγείο, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους, λόγω του άδηλου μέλλοντος της εταιρίας και την αβεβαιότητα σχετικά με τις κυβερνητικές προθέσεις και δυνατότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...