Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εκπτώσεις ειδικά για ανέργους – Βρείτε καταστήματα και ποσοστά

Οι άνεργοι δεν χρειάζεται να περιμένουν την 1η Νοεμβρίου για να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές. Το πρόγραμμα «ειδικές τιμές σε ανέργους» του ΟΑΕΔ, συνεχίζεται και οι επιχειρήσεις που εντάσσονται σε αυτό προσφέρουν εκπτώσεις σε όσους έχουν ενεργό δελτίο ανεργίας.

Υπεύθυνος για το πρόγραμμα είναι ο ΟΑΕΔ ο οποίος στην ιστοσελίδα eidikestimes.oaed.gr έχει αναρτήσει όλο τον κατάλογο με τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές στους ανέργους. Η ιστοσελίδα έχει δύο σκοπούς:

1. Να επιτρέψει στους επιχειρηματίες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Η ένταξη, προϋποθέτει ότι η εταιρεία θα κάνει χαμηλότερες τιμές σε όσους επιδεικνύουν το δελτίο ανεργίας. Ως «αντάλλαγμα» η επιχείρηση αποκτά το δικαίωμα να προβάλλει αυτή την κοινωνική της παροχή μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ αλλά και να αναρτήσει σχετική ταμπέλα στο κατάστημά της.

2. Να επιτρέψει στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους να επιλέξουν κατάστημα το οποίο προσφέρει χαμηλότερες τιμές. Θα βρείτε στον κατάλογο τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, καταστήματα ενδυμάτων, φαρμακεία, ακόμη και ιδιωτικά ΚΤΕΟ για να περάσετε το αυτοκίνητό σας.

Μην βιαστείτε να συμπεράνετε ότι αυτή η υπηρεσία είναι άχρηστη διότι ως άνεργος, η αγοραστική σας δύναμη έχει πέσει στο ναδίρ. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης.

fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...