Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αδωνις: Ο αρχισυνδικαλιστής του «Σωτηρία» είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας αντιμνημονιακός αριστερός


Καυστικός για τον πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» που πιάστηκε στα πράσα με μίζα 50.000 ευρώ, εμφανίστηκε με μήνυμά του στο twitter ο υπουργός Υγείας. Απεδείχθη ότι αυτοί που φωνάζουν δεν έχουν πάντα δίκιο και δεν είναι και τόσο αγαθοί, σχολίασε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Εφυγε από το ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας αντιμνημονιακός αριστερός ο συνδικαλιστής με τα 50.000€ μίζα για να μην οργανώσει κινητοποιήσεις.Εκπλαγήκατε;» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός δεχόμενος πλήθος μηνυμάτων από άλλους χρήστες.

Νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής ήταν πολλά χρόνια μέλος της ΠΑΣΚΕ, αλλά ανήκει σε αυτούς «που είχαν διαχωρίσει τη θέση τους με το ΠΑΣΟΚ.,καταγγέλλοντας τη διαφθορά και το μνημόνιο». Ερωτηθείς για πού πρόσκειται σήμερα ο εν λόγω συνδικαλιστής, αρκέστηκε να πει: «Όπου πάνε όλοι αυτοί. Αριστερότερα».


«Η παλιά Ελλάδα που όλοι ξέραμε είναι παρελθόν. Τώρα όλοι μας υφιστάμεθα τρομακτικές θυσίες με μία και μοναδική ευθύνη: να πάει ο τόπος μπροστά. Και το σημερινό επεισόδιο είναι πολύ διδακτικό για να είμαστε ως πολίτες εξαιρετικά καχύποπτοι όταν ακούμε κάποιους να φωνάζουν πάρα πολύ», παρατήρησε ο υπουργός.

Σήμερα, υπογράμμισε, απεδείχθη «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτοί που φωνάζουν δεν έχουν πάντα δίκιο. Και αυτοί που φωνάζουν στο όνομα των δικαιωμάτων του λαού δεν είναι πάντα και τόσο αγαθοί όσο πολλοί νομίζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνδικαλιστής του Σωτηρία με φακελάκι 50.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...