Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

"ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ": Συζήτηση με τον συγγραφέα Γιώργο Πιντέρη

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 6:00 μ.μ. οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ και ο Γιώργος Πιντέρης Ph.D., ψυχολόγος σας προσκαλούν στη συζήτηση με τους αναγνώστες με αφορμή το βιβλίο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ» στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5 & Πανεπιστημίου 46, Αίθριο Στοάς Βιβλίου, Αθήνα.

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΡΙΕΨΕ. Το υπαλληλίκι πέθανε.

Μένει ο χώρος της ατομικής πρωτοβουλίας ή η απελπισία και η κατάθλιψη. Σε μια τέτοια κατάσταση η ανεργία παύει να είναι μόνον κοινωνικό φαινόμενο. Παρουσιάζει και ψυχολογικό ενδιαφέρον. Κάτω από αυτές τις συνθήκες καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει. Κι εδώ δημιουργούνται καυτά ερωτήματα: Ξέρεις να βγάζεις λεφτά; Να κοστολογείς τον εαυτό σου; Να διαλέγεις συνεργάτες;

Στη συνέχεια το βιβλίο ασχολείται με την αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων μ΄ έναν πρωτότυπο τρόπο ο οποίος απευθύνεται στο ασυνείδητο και στη δημιουργικότητα.

Ο καταξιωμένος ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Πιντέρης ασχολείται για πρώτη φορά με άμεσο και μοναδικό τρόπο με ένα από τα πιο καίρια και επίκαιρα θέματα της σύγχρονης Ελλάδας, την ανεργία. Είναι αυτός που με το μοναδικό του τρόπο και ύφος θα μας εμπνεύσει για άλλη μια φορά να πιστέψουμε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν μόνο και μόνο για να ξεπερνιούνται και θα μας βοηθήσει να μην μείνουμε μοιρολατρικά στο πρόβλημα αλλά στη λύση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...