Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Όχι απολύσεις στο ΚΕΤΧ


Θέμα έχουν δημιουργήσει στην Πάτρα, οι αρνητικές εξελίξεις γύρω από τη λειτουργία του ΚΕΤΧ και ειδικά στον τομέα των θέσεων εργασίας, που εξαρτώνται από την παρουσία του. Οι φορείς της περιοχής, με ανακοινώσεις τους, αλλά και με συσκέψεις, παρουσιάζουν τις θέσεις τους και οργανώνουν τις παρεμβάσεις τους. Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την απόφαση που δημοσίευσε η ΚΥΑ.

Απόφαση που καταργεί τον κλάδο Υ.Ε. (καθαρίστριες, επιμελητές, κλητήρες, εργάτες κλπ), στέλνοντας 450 εργαζόμενους στην ανεργία, παραδίδοντας σε ιδιώτες το έργο.
Το ΚΕΤΧ ΠΑΤΡΑΣ όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα το Ε.Κ.Πάτρας είναι αναντικατάστατο προς τις δυνατότητές του και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων του και ΟΧΙ την συρρίκνωση ή τη διάλυσή του!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλους τους φορείς με τους εργαζόμενους να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανατροπή αυτής της απόφασης που πλήττει και εργαζόμενους που πλησιάζουν στην συνταξιοδότηση και που φήμες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα προχωρήσουν σε 1000 διαθεσιμότητες-απολύσεις στο Υπουργείο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της Εθνικής Άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...