Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο ΣΩΤΗΡΙΑ, για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για να φρίξετε:


"Συνελήφθη ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων σε Κρατικό Νοσοκομείο της Αττικής, για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση

Απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ για να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας παραχώρησης οικήματος, σε Ίδρυμα Ερευνών

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 45χρονος ημεδαπός, δημόσιος υπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων σε Κρατικό Νοσοκομείο της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Προηγήθηκε καταγγελία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς απαιτούσε εκβιαστικά το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας, παραχώρησης για 20 έτη, ενός εγκαταλελειμμένου οικήματος που βρίσκεται εντός του Νοσοκομείου, σε Ίδρυμα Ερευνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας, σε πρόσφατες συναντήσεις στο γραφείο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ο συλληφθείς ελάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης και έλεγχε τα κινητά τηλέφωνα της Διευθύντριας και του Υποδιευθυντή, για να διαπιστώσει ότι δεν καταγραφόταν η συνομιλία τους.

Σήμερα το μεσημέρι σε προκαθορισμένη συνάντηση στο σπίτι της Διευθύντριας του Νοσοκομείου, σε προάστιο της Αθήνας, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, του παραδόθηκε το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Κατά την αποχώρησή του από το σημείο, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών και την επικείμενη σύλληψή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό.

Σε έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • πιστόλι μάρκας WALTRO - Mod 85 τύπου compat , διαμετρήματος 9 m , με γεμιστήρα,
  • δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες,
  • σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ,
  • κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας BERETTA 12 cal και
  • μαγνητόφωνο καταγραφής ήχου.
Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα προσαχθεί αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Συνδικαλιστής του Σωτηρία με φακελάκι 50.000 ευρώ

  • Με προσημειωμένα χρήματα συνελήφθη  επ αυτοφόρω το πρωί της Δευτέρας, ο συνδικαλιστής του νοσοκομείου Σωτηρία που ζήτησε από τη Διοικήτρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...