Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

556 πρώτες μετατάξεις για υπαλλήλους του ΟΣΕ...

Κατάλογο με 556 εργαζόμενους στους σιδηροδρόμους που θεωρείται πλεονάζον προσωπικό έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι μετατάξεις των υπαλλήλων του ΟΣΕ.

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί δημόσιες υπηρεσίες και φορείς να γνωστοποιήσουν έως τις 3 Δεκεμβρίου τις κενές θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που διαθέτουν και τις ανάγκες τους σε επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν με μεταφορά υπαλλήλων των ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στην εγκύκλιο το υπουργείο διευκρινίζει ότι οι θέσεις εργασίας θα πρέπει να είναι αντίστοιχης ή παρεμφερούς ειδικότητας της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας με αυτή που ανήκει ο μεταφερόμενος.

Οι θέσεις εργασίας πάντως μέχρι στιγμής αφορούν κυρίως τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ηλείας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λαρίσης, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φλωρίνης.

Η μεταφορά γίνεται σε φορέα ή υπηρεσία, σε νομό επιλογής του υπαλλήλου, εφόσον υπάρχει κενή θέση ή ανάγκη σε φορέα του νομού αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...