Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν υπάρχει Ελλάδα χωρίς τρένο», λένε οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

«Πλανώνται» όσοι νομίζουν κάτι τέτοιο, αναφέρει η ​ Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών


Την αντίθεσή της με τα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων ή «λουκέτου» στον ΟΣΕ, εκφράζει η ​ Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), με αφορμή δημοσιεύματα για τον Οργανισμό.

«Όσοι επιβουλεύονται την ύπαρξη του σιδηρόδρομου στη χώρα μας τους προειδοποιούμε ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι μπορεί να υπάρξει Ελλάδα χωρίς τρένο», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Καταλήγοντας τονίζει πως «όσοι επικαλούνται στα έωλα επιχειρήματά τους τα δήθεν ελλείμματα, τους πληροφορούμε ότι ο σιδηρόδρομος εδώ και δύο χρόνια δεν παράγει ελλείμματα. Τα συμφέροντα που απεργάζονται σχέδια εξαφάνισης του σιδηροδρομικού δικτύου, σύντομα θα αποκαλυφθούν. Ο Σιδηρόδρομος είναι υπόθεση της ελληνικής κοινωνίας και σε ό,τι μας αφορά θα τον κρατήσουμε ανοιχτό».

Υπενθυμίζεται πως χθες το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ξεκαθάρισε ότι τo κλείσιμο ή η απαξίωση του ΟΣΕ δεν περιλαμβάνονται επ΄ ουδενί στο σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Αντίθετα, σύμφωνα με το υπουργείο, «κυβερνητική πρόθεση είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του Οργανισμού και για το λόγο αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη βασικά και μεγάλα έργα σιδηροδρομικών υποδομών σε όλη τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...