Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παράταση της απογραφής δημοσίων υπαλλήλων έως 29/7

Την παράταση της διαδικασίας απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 24.00 ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
Οι υπάλληλοι του δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, οι οποίοι θα έχουν απογραφεί μέχρι τη διορία που δόθηκε από την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απογραφής Μισθοδοτούμενων από το Ελληνικό Δημόσιο, υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 750.000.
Συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα σήμερα ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που είχε απογραφεί είχε φτάσει τους 751.000.
Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του εγχειρήματος, το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και για τους υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν ήδη επαρκή στοιχεία, προς αξιοποίηση, από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, αν και η διασταύρωσή τους θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Από την 1η Νοεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρώνονται, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, από τη νεοσυσταθείσα Ενιαία Αρχή Πληρωμής. Επίσης, θα δημιουργηθεί ενιαία ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, και το 2011, θα καθιερωθεί το ενιαίο μισθολόγιο.
Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα υπάρχει για πρώτη φορά, από συστάσεως του ελληνικού κράτους, συνολική εικόνα για το προσωπικό, που μισθοδοτείται από το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...