Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ στον Πρωθυπουργό

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς απέστειλαν οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, ενόψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή. Η επιστολή έχει ως εξής:
Προς κ. Παπανδρέου Α. Γεώργιο
Πληροφορηθήκαμε ότι την Παρασκευή 17/02/2011 θα βρίσκεστε στην Κομοτηνή μαζί με συνεργάτες σας λόγω της έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, θα θέλαμε να συναντηθούμε με σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε εκ νέου για το πρόβλημα που μας ταλανίζει εδώ και τόσο καιρό, και το οποίο παρά την ψήφιση του νόμου (ΦΕΚ 956 Β στις 30/06/2010) δεν έχει λυθεί.
Η κατάσταση των εργαζομένων είναι απελπιστική, καθώς έχει περάσει πολύς καιρός. Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την επαναλειτουργία των εργοστασίων, σε μια εποχή που η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας είναι το ζητούμενο, τόσο για το καλό του τόπου αλλά και της χώρας γενικότερα.
Θα θέλαμε επιτέλους να μάθουμε από εσάς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας, πως ενώ και εσείς ο ίδιος είχατε εξαγγείλει την επίλυση του θέματος, και επαναλειτουργία των εργοστασίων, στην Κομοτηνή στις 28 Μαΐου 2010, και ενώ ψηφίστηκε ΦΕΚ, τι είναι αυτό που δεν αφήνει να υλοποιηθεί ο νόμος του κράτους;
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...