Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα : Επίσχεση εργασίας

 κ. Δήμαρχε
Όπως γνωρίζεται οι εργαζόμενοι στο Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κατορθωτό να υπάρξουν σημεία σύγκλισης από την μεριά σας και να μας απαντήσετε θετικά στα αιτήματα που σας έχουμε θέσει, αντίθετα προκύπτουν και νέα στοιχεία που μας κάνουν να ανησυχούμε περισσότερο...
Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος και η οποία έχει άμεση συνέπεια στην λειτουργία των υπηρεσιών, ενδεχομένως να έχει και στην έγκαιρη καταβολή των μισθών των εργαζόμενων, η περικοπή της παροχής του γάλακτος, η αλαζονεία και ο αυταρχισμός που επιδείξατε απέναντι στο Δ.Σ του σωματείου στη διάρκεια της συνάντησης μαζί σας την Πέμπτη 10 /2 /2011 μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να εξευρεθούν λύσεις προς όφελος των εργαζόμενων αλλά και του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων για το σύνολο των αιτημάτων μας είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας από την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, εάν δεν έχει εξευρεθεί λύση μέχρι τότε, για τα χρήματα που οφείλει ο Δήμος στους εργαζόμενους ( υπερωρίες, μισθούς παρελθόντων ετών σε εργαζόμενους στο Πνευματικό κέντρο, σε φύλακες σχολείων και αθλητικό οργανισμό με βάσει δικαστικές αποφάσεις, την παροχή του γάλατος ).

Θέλουμε να πιστεύουμε κ. Δήμαρχε ότι θα επανεξετάσετε την άποψη σας πάνω στα ζητήματα που έχουμε θέσει και θα δώσετε θετικές απαντήσεις ώστε να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των πολιτών. Αναμένουμε άμεσα θετικές απαντήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας για την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας είναι μονόδρομος.
Το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...