Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με το Σύλλογο εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας(ΑΤΕ)

District sign Ate district at Ovalo Santa Anit...Image via WikipediaΟ Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Δούκας, μέλος του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥN, συναντήθηκαν με το Σύλλογο Εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα, του οποίου η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αμούτζια Κωνσταντίνο, και τα μέλη του Δ.Σ. Σκουλίκα Ζαχαρία, Παπαϊωάννου Αλέξανδρο, Πασσά Χαράλαμπο και Καρυώτη Ευαγγελία.
Οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Δούκας εξέφρασαν προς το Σύλλογο των εργαζομένων την πλήρη και ριζική αντίθεσή τους σε κάθε απόπειρα άμεσης ή έμμεσης  ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας  ενώ υποστήριξαν την άμεση ανάγκη το Δημόσιο να εκπληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις του προς την Τράπεζα και όχι μόνο να επιβεβαιώσει τη μέχρι τώρα συμμετοχή του στο μετοχικό της κεφάλαιο αλλά και να την ενισχύσει αναβαθμίζοντας το δημόσιο χαρακτήρα της και επαναπροσανατολίζοντας την Τράπεζα σε ένα νέο αναπτυξιακό και κοινωνικό σχεδιασμό.
Οι Παν. Λαφαζάνης και Γιάννης Δούκας εξέφρασαν, επίσης, την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα των εργαζομένων της ΑΤΕ για την στήριξη των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, την κατοχύρωση και αναβάθμιση των Συλλογικών τους Συμβάσεων.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι στο επόμενο διάστημα θα αναλάβει προς όλες τις κατευθύνσεις όλες τις δυνατές πρωτοβουλίες για να στηρίξει το δημόσιο χαρακτήρα της ΑΤΕ και των θυγατρικών της, μαζί με τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...