Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη κλιμακίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στα Χανιά

Τα Χανιά επισκέπτεται σήμερα κλιμάκιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.( Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων), με επικεφαλή τον αναπληρωτή πρόεδρό της, Ηλία Βρεττάκο, ο οποίος, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, καλώντας τους εργαζόμενους να...

πάρουν μέρος στην πανελλαδική απεργία, που έχει εξαγγελθεί για τις 23 Φεβρουαρίου.

«Στόχος των πολιτικών που ασκούνται συνολικά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι να "ασιατικοποιήσουν" τις κοινωνίες της Ευρώπης», τόνισε το στέλεχος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σε ό,τι αφορά τους δημόσιους υπαλλήλους, ο κ. Βρεττάκος υποστήριξε πως το ενιαίο μισθολόγιο στοχεύει στην διαιώνιση των περικοπών και της λιτότητας. Ενώ ανέφερε πώς, «τα επικουρικά ταμεία οδηγούνται σε διάλυση και οι συγχωνεύσεις στο δημόσιο γίνονται με αποκλειστικό κριτήριο την εξοικονόμηση χρημάτων, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των πολιτών».

Παράλληλα, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Αντώνης Σχετάκης, αναφερόμενος στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, εξέφρασε την αντίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος, τονίζοντας πως «η δεινή θέση στην οποία ευρίσκονται οι εργαζόμενοι δεν οφείλεται στο ότι δεν εκποιείται η δημόσια περιουσία, αλλά στις πολιτικές που ακολουθούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...