Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Πουλάνε στους ανέργους «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»

Η κυβέρνηση αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ανακυκλώνει τους ανέργους, σχολιάζει ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης


«Φύκια για μεταξωτές κορδέλες» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις προσλήψεις 50.000 ανέργων μέσω επιδοτούμενου προγράμματος του ΟΑΕΔ, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τονίζοντας πως πρόκειται για προσωρινή και κακοπληρωμένη εργασία.

Όπως σχολίασε ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στρατούλης, η κυβέρνηση «δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα της πρωτοφανούς ανεργίας που δημιουργούν οι μνημονιακές πολιτικές της, αλλά ανακυκλώνει τους ανέργους μεταξύ τους, αφού μετά το τέλος της πεντάμηνης απασχόλησής τους επανέρχονται σε κατάσταση ανεργίας».

Επιτίθεται μάλιστα στην κυβέρνηση ο κ. Στρατούλης, κατηγορώντας την πως υποκρίνεται ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τους ανέργους, «όταν οι δικές της πολιτικές είναι που τους στέλνουν στην ανεργία και όταν διατηρεί το επίδομα ανεργίας σε εξευτελιστικά χαμηλά επίπεδα και με τόσο αυστηρές προϋποθέσεις που οδηγούν στο να χορηγείται μόνο στο 17% των ανέργων».

«Οι άνεργοι όμως χρειάζονται δουλειές και όχι "δούλεμα"» σημειώνει ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...