Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Νικολόπουλος για συμβούλους Βρούτση: «Κόπηκαν 12, πόσοι έμειναν και… πόσο κοστίζουν;»

Το πλήθος των συμβούλων του  σημερινού Υπουργού Εργασίας, τις ειδικότητες και το μισθολογικό κόστους καθενός εξ αυτών, ζητάει να πληροφορηθεί, με σχετική ερώτησή του ο Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας παράλληλα να κατατεθούν τα σχετικά ΦΕΚ.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη ερώτηση  του Συντονιστή του ΚΙΝ.Α (Κίνημα Αναγέννηση) αποτέλεσε η ανακοίνωση του Υπουργού, κ. Ι. Βρούτση, πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με την οποία αποφάσισε την κατάργηση 12 συμβούλων, που θα κόστιζαν περί τις 400.000 ευρώ τον χρόνο, καθώς και σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο ανέφερε ότι με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία, ο καθένας εξ αυτών των συμβούλων θα είχε αμοιβή περί τις 3.000 ευρώ τον μήνα!

«Πιστεύω πως εύλογα δημιουργείται  λοιπόν η απορία, εάν ο Υπουργός κατάργησε τις θέσεις 12 συμβούλων  που θα κόστιζαν περί τις 400.000 ευρώ τον  χρόνο, τότε πόσοι είναι οι σύμβουλοι που έχει σήμερα και σε τι ύψος φτάνουν οι αμοιβές τους, καθώς και ποιοι και πόσοι είναι οι μετακλητοί υπάλληλοι στο Υπουργείο, ειδικά από την στιγμή που όπως έγραφε το δημοσίευμα, είναι πολλοί οι παρατρεχάμενοι που έχουν μαζευτεί, ώστε να έχουν καλό και ξεκούραστο μεροκάματο» σημείωσε ο Αχαιός πολιτικός, προσθέτοντας πως αντίστοιχες ερωτήσεις θα απευθυνθούν προς όλα τα υπουργεία, ώστε να πληροφορηθεί η Βουλή και κατά επέκταση ο λαός, πόσοι είναι οι σύμβουλοι και οι μετακλητοί υπάλληλοι στα υπουργεία και πόσο κοστίζουν όλοι αυτοί στον κρατικό προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...