Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Νίκου Νικολόπουλου με το ΔΣ Εργαζόμενων Ταχ. Ταμιευτηρίου

«Ο Υπουργός Οικονομικών πρέπει να ντρέπεται για τη δήλωσή του από το βήμα της εθνικής αντιπροσωπείας, περί μη βιωσιμότητας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου», τόνισε ο συντονιστής και εκπρόσωπος του ΚΙΝΑ. (Κινήματος Αναγέννησης) Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μετά τη σημερινή συνάντησή του στην Αθήνα με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων στην τράπεζα. Κατ΄αυτόν τον έντονο τρόπο στηλίτευσε την επιχείρηση απαξίωσης της «Τράπεζας της αποταμίευσης» από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι κακόβουλοι ισχυρισμοί του δεν πείθουν κανέναν και πολύ περισσότερο τον ελληνικό λαό, ο οποίος έχει εδραία άποψη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ιστορικής τράπεζας».

Επίσης, ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε: «προκλητική την κυβερνητική αδιαφορία για τους 77.000 μικρομετόχους του ΤΤ, που οδηγούνται σε οικονομική καταστροφή» από την προκλητική στάση του Υπουργού Οικονομικών.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παρουσίασαν συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, που αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα της τράπεζας και τόνισαν ότι πρέπει να ανακεφαλαιοποιηθεί και να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της, διατηρώντας το διακριτό της ρόλο στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Από την πλευρά του ο τ. Υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για τη διάσωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και πως σήμερα κιόλας θα φέρει στην Βουλή των Ελλήνων θέτοντας στον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό τα αναπάντητα κραυγαλέα ζητήματα που έτσι και αλλιώς δημιουργούν τεράστιες ηθικές, πολιτικές και νομικές υποχρεώσεις.

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του ΤΤ επισκέφτηκε την Διοίκηση όπου είχαν μακρά συνομιλία με τον πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Κλ. Παπαδόπουλο. Στην συζήτηση ο Αχαιός πολιτικός είχε την ευκαιρία να υπενθυμίσει τις σταθερές θέσεις και δημόσιες δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, αφού άλλωστε ο ίδιος υπήρξε ο αρμόδιος τομεάρχης εργασίας, ο οποίος κατ’ εξουσιοδότηση του Α. Σαμαρά επικοινωνούσε με τους εργαζομένους τις θέσεις της παράταξης. «Ως εκπρόσωπος του ΚΙΝ.Α θέλω να σας πω ότι όσον μας αφορά θα συνεχίσουμε να τιμούμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Δεν είμαστε όλοι ψεύτες. Η αξιοπιστία δεν πρέπει να επιδεικνύεται μόνο στους δανειστές μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...