Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Μητσοτάκης: Από το Δημόσιο θα φύγουν όσοι μπήκαν από την πίσω πόρτα -Θα υπογράψω κάθε μετακίνηση υπαλλήλου

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο Reuters τονίζει πως η Ελλάδα δείχνει σημάδια αλλαγής και ένα από αυτό είναι και οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο. Μάλιστα τονίζει πως «η κινητικότητα και η λογική της εξόδου είναι για αυτούς που μπήκαν από την πίσω πόρτα, όχι από την μπροστινή». Επιπλέον προσθέτει πως είναι αποφασισμένος να δουλέψει στο διπλάσιο από όσο χρειάζεται για να πετύχει και τονίζει «δεν θα δεχόμουν τη δουλειά εάν δεν πίστευα ότι μπορώ να την κάνω».

Ο υπουργός υποστηρίζοντας ότι στο δημόσιο το μήνυμα της αλλαγής είναι ήδη σαφές, δηλώνει:

«Κάναμε προφανή πράγματα όπως να στείλουμε ελεγκτές να δουν εάν ο κόσμος πήγαινε στη δουλειά του στην ώρα του» και συμπληρώνει: «Στέλνουμε το μήνυμα ότι για πρώτη φορά θα ελέγχουμε. Προφανώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε όλους, αλλά ξέρεις πως όταν στέλνεις το μήνυμα κάποια πράγματα αλλάζουν.

«Υπογράφω προσωπικά για κάθε μετακίνηση κάθε Έλληνα δημοσίου υπαλλήλου από μία υπηρεσία σε κάποια άλλη. Πριν από εμένα υπήρχαν περίπου 14 με 16 διαφορετικές υπογραφές για μία μετακίνηση. Αυτή δεν ήταν μία αποδεκτή διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...