Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για την επιδότηση 50.000 θέσεων εργασίας

«Η ανακούφιση και η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων και η αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, είναι πρώτιστο  μέλημά μας, είναι ευθύνη όλων μας», λέει η Χαριλάου Τρικούπη


Με έμμεσες αιχμές προς τους αρμόδιους υπουργούς για την καθυστέρηση που υπήρξε στην αντιμετώπιση της ανεργίας, το  ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκκίνηση του προγράμματος απασχόλησης στην κοινωφελή εργασία για τη στήριξη 50.000 ανέργων.

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει: «το ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε αυτό το Πρόγραμμα και έφερε με δική του πρωτοβουλία τον Απρίλιο τη σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή. Και θα παρακολουθήσει τις διαδικασίες εφαρμογής του σύμφωνα με τα αντικειμενικά κριτήρια του νόμου.

Θεωρούμε όμως ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα. Εχουμε μια κοινωνία που μαστίζεται από την ανεργία, την ευθύνη να διαθέσουμε κατά προτεραιότητα και με αποφασιστικότητα πρόσθετους πόρους για τη συνέχιση τέτοιων Προγραμμάτων».

Ως προτεραιότητα πλέον το ΠΑΣΟΚ θεωρεί πότε πρέπει να εφαρμοστεί «το ψηφισμένο Πρόγραμμα της επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών προς τις επιχειρήσεις που διατηρούν τις θέσεις εργασίας ή ενισχύουν την απασχόληση» και τονίζει ότι «η ανακούφιση και η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων και η αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, είναι πρώτιστο  μέλημά μας, είναι ευθύνη όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...