Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Συλλαλητήριο και πορεία κατά των απολύσεων στο δημόσιο

Με κεντρικό σύνθημα «όχι στις απολύσεις και την κατάργηση των κοινωνικών δικαιωμάτων», 2.000 περίπου διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ και συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, μέσω της οδού Σταδίου, και της πλατείας Συντάγματος.

Η είσοδος του κτηρίου είχε αποκλεισθεί αστυνομικές κλούβες και δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Η σημερινή κινητοποίηση είναι η αρχή της νέας περιόδου του αγώνα των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, που θα κορυφωθεί με το μαζικό συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέας Ντριβαλάς.

«Αύριο συνεδριάζει το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις ανάλογες με την ένταση της επίθεσης που δεχόμαστε από την Κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαιδεύσεως (ΟΛΜΕ ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...