Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Καθιστική διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του Σκορδά

Kαθιστική διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αθανάσιου Σκορδά, πραγματοποίησαν  οι εργαζόμενοι της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

«Η συγχώνευση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συνδυάζεται με μία άνευ προηγουμένου συρρίκνωση του αντικειμένου και των αρμοδιοτήτων τους, με τρόπο τέτοιο ώστε να παραδίδονται τόσο οι έμποροι όσο και οι καταναλωτές βορά στα συμφέροντα των μεγάλων καρτέλ, ανίσχυροι και, πλέον, τελείως ανυπεράσπιστοι». Αυτό υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στις δύο γραμματείες και κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου, ως απόρροια του κυβερνητικού σχεδιασμού για το οργανόγραμμα των υπουργείων.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους, "δραστηριότητες οι οποίες φέρουν έσοδα στο ελληνικό κράτος, όπως τα εμπορικά σήματα και ο έλεγχος των μέτρων και σταθμών μεταφέρονται, χωρίς σχέδιο και επιχειρησιακή λογική από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, με σκοπό να παραδοθούν τελικά στα χέρια ιδιωτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...