Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΕ: 1400 αιτήσεις για 46 θέσεις τεχνικών

Περισσότερες από 1400 αιτήσεις κατατέθηκαν στον ΟΤΕ μέσα σε 4 ημέρες από την προκήρυξη των 46 νέων προσλήψεων τεχνικών στην περιφέρεια.


Η σχετική προκήρυξη αν και δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως την ερχόμενη Δευτέρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και ήδη έχουν κατατεθεί 1400 αιτήσεις ενώ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να κατατεθούν και άλλες.
Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΟΤΕ προκηρύσσει θέσεις για τεχνικούς πεδίου σε Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, Αρχάγγελο Ρόδου, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Άνδρο και Σέριφο, καθώς και στους νομούς Ηρακλείου (Μοίρες), Λασιθίου (Άγιος Νικόλαος, Σητεία), Χανίων (Χανιά, Καστέλι, Βάμος), Ρεθύμνου, Σάμου (Βαθύ, Καρλόβασι, Ικαρία), Χίου, Κεφαλληνίας, Μεσσηνίας (Πύλος, Μελιγαλάς), Λακωνίας (Σπάρτη, Μολάοι), Φθιώτιδας (Λαμία, Αταλάντη, Αμφίκλεια) και Φωκίδας (Άμφισσα, Λιδορίκι).

Οι νέες θέσεις έρχονται να προστεθούν στις θέσεις τεχνικών πεδίου, πωλητών καταστημάτων, εταιρικών πωλητών και συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από τον όμιλο ΟΤΕ, ενώ στο σύνολό τους οι νέες προσλήψεις στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση της τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης και τη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη. Οι προσλήψεις αποτελούν συνέχεια της κάλυψης των κενών θέσεων που προέκυψαν από τα προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης που υλοποίησε ο ΟΤΕ και τα οποία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με τη συμμετοχή 1.827 εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μαζί με τις προσλήψεις που έγιναν το 2013, ο όμιλος ΟΤΕ θα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 προσλήψεις μέσα σ' έναν χρόνο, με αμοιβές άνω του βασικού μισθού και επιπλέον παροχές, όπως πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και προνομιακά πακέτα προϊόντων & υπηρεσιών του ομίλου.Μαρία Μόσχου/imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...