Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν Πετρέλαιο Θέρμανσης σε ανέργους από τα ΕΛΠΕ

Δωρεάν Πετρέλαιο Θέρμανσης σε ανέργους στο Θριάσιο και τη Δυτ. Θεσσαλονίκη από τα ΕΛΠΕ .Ο ομιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει να δίνει έμφαση στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε ανέργους.

Δωρεάν Πετρέλαιο Θέρμανσης σε ανέργους από τα ΕΛΠΕ Για 6η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα χορήγησης «δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης» σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προσφέρει σε 360 ανέργους, που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, προπληρωμένες κάρτες ΕΚΟ για πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 500 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής για το δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης από τα ΕΛΠΕ έχουν όλοι οι άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και είναι μόνιμοι κάτοικοι: Για το Θριάσιο, των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μαγούλας, Ν. Περάμου και Μεγάρων, Για τη Δυτ. Θεσσαλονίκη, των περιοχών Δέλτα (Διαβατά, Καλοχώρι, Μαγνησία) και Κορδελιού-Ευόσμου. Για την επιλογή των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Σε περίπτωση που σε μια οικογένεια υπάρχουν περισσότεροι του ενός άνεργοι, ένας εξ’ αυτών μπορεί να υποβάλλει αίτηση. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από όλα τα παρακάτω δικαιολογητικά, αλλιώς δε θα λαμβάνεται υπόψη: - Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. - Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ. - Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας. - Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας οικονομικού έτους 2013. - Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. - Βεβαίωση από αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο συμμετέχων είναι μόνιμος κάτοικος των παραπάνω περιοχών. Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής περιοχής Θριασίου. Τα δικαιολογητικά θα εξεταστούν από επιτροπή στελεχών της εταιρείας. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013. 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε επίσης να βρείτε στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου (17ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου), στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης (7ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας), καθώς επίσης σε Δημαρχεία, Δημοτικά Διαμερίσματα, ΚΕΠ και καταστήματα ΟΑΕΔ της περιοχής σας. Τρόπος κατάθεσης των αιτήσεων για το Θριάσιο: Α) Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. Χειμάρρας 8Α, 151 25 Μαρούσι Υπόψη Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου Για τη δράση «Χορήγηση Δωρεάν Πετρελαίου Θέρμανσης» 

Οι αιτήσεις για να ληφθούν υπόψη, θα πρέπει να είναι σε κλειστό φάκελο και να φέρουν ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2013. Β) Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν απευθείας στα γραφεία της εταιρείας σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη Για τη δράση «Χορήγηση Δωρεάν Πετρελαίου Θέρμανσης», στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου - Διοικητήριο 17οχλμ Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου Τμήμα Σχ. με Τοπικές Κοινωνίες Ν. Ελλάδος Δευτέρα έως Παρασκευή: ώρες 08:00-14:00

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-6302892, 210-6302648, 210-5539098 Τρόπος κατάθεσης των αιτήσεων για τη Δυτ. Θεσ/νίκη: Α) Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. Τ.Θ. 10044, 541 10 Θεσσαλονίκη Υπόψη: Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων Βορρά Για τη δράση «Χορήγηση Δωρεάν Πετρελαίου Θέρμανσης» 

Οι αιτήσεις για να ληφθούν υπόψη, θα πρέπει να είναι σε κλειστό φάκελο και να φέρουν ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2013. Β) Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν απευθείας στα γραφεία της εταιρείας σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη Για τη δράση «Χορήγηση Δωρεάν Πετρελαίου Θέρμανσης» στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης 7ο χιλιόμετρο παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων Β. Ελλάδος, Γραφείο: 332, Δευτέρα έως Παρασκευή: ώρες 09:00-13:00 

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2310-750256, 2310-750694 Η λίστα των δικαιούχων θα αναρτηθεί στις εγκαταστάσεις και στην ιστοσελίδα του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...