Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ΟΤΟΕ - τραπεζών για την κλαδική σύμβαση

Συνεχίστηκαν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΟΤΟΕ και των εκπροσώπων των τραπεζών για τη κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων, ενώ συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση που θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΤΟΕ, η Ομοσπονδία επανέλαβε τις βασικές θέσεις της που αφορούν στην προστασία της απασχόλησης και του εισοδήματος των εργαζομένων σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες δεν πρόκειται να μείνουν απαθείς στις όποιες αντεργατικές ενέργειες και από οπουδήποτε αυτές εκδηλωθούν.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Τραπεζών, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ, αφού τόνισαν την ανάγκη στήριξης του Πιστωτικού Συστήματος στην σημερινή συγκυρία, δήλωσαν ότι επιθυμούν την υπογραφή Κλαδικής Σ.Σ.Ε. χωρίς, όμως, να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες αναφορές, ούτε για την προστασία της απασχόλησης, αλλά ούτε και για την Προστασία του εισοδήματος.Τέλος, η ΟΤΟΕ χαρακτηρίζει ως θετικό αποτέλεσμα τη βούληση και της πλευράς των Τραπεζών να υπογραφεί Κλαδική Σ.Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...