Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους ανέργους από Σωματεία της Ζώνης

 
Μια διαφορετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην 7η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας «Άνθρωποι, Χρώμα και Σίδερo» που γίνεται μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. 


Την Έκθεση διοργανώνουν η Κίνηση εικαστικών καλλιτεχνών «Πέρα(σ)μα», το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών και το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, από κοινού με τις Λαϊκές Επιτροπές Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας - Ρέντη, Περάματος, Πειραιά και Σαλαμίνας.


Εξάλλου, στήριξη και συμμετοχή προσφέρουν δεκάδες ακόμα συνδικάτα, από πάρα πολλούς κλάδους. Στην έκθεση συμμετέχουν συνολικά 250 εικαστικοί καλλιτέχνες (ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες κλπ.) και φωτογράφοι, ενώ στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται θεατρικά και μουσικά σχήματα.


Την εκδήλωση αλληλεγγύης στους ανέργους διοργάνωσαν τα Σωματεία της Ζώνης, κάνοντας ξεκάθαρο ότι κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του στην κρίση. Στο τέλος της εκδήλωσης στήθηκε και γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...