Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Διεθνής Σταδιοδρομία από την tw.con.

Πάνω από ένα χρόνο η tw.con. εταιρεία συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων με έδρα στη Γερμανία, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελλάδα. Παρέχει στους έλληνες υποψηφίους κάθε υπηρεσία δωρεάν, προκειμένου να μπορέσει κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει τα όνειρό του πραγματικότητα, να πάρει το «διαβατήριο», για μια διεθνή καριέρα. Η Συμβουλευτική σταδιοδρομίας δίδεται σε πτυχιούχους διαφόρων ειδικοτήτων. Στην Ελλάδα,  εξειδικεύεται στους γιατρούς είτε έχουν ειδικότητα είτε όχι.Όλες τις πληροφορίες για την ταυτότητα και τις υπηρεσίες της  tw.con.  μπορεί κανείς να τις βρει εδώ. www.twcon.gr. Για κάθε επικοινωνία E-mail info@twcon.gr τηλ. 2118503084.
Ιδιαιτερότητα της tw.con. είναι το υψηλό αίσθημα ευθύνης καθώς βοηθά με τις ποιοτικές της υπηρεσίες να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια σχετικά με τα χαρτιά και τις διατυπώσεις καθώς ειδικοί σύμβουλοι, κατατοπίζουν και βοηθούν προσωπικά κάθε υποψήφιο από την ανεύρεση οικίας μέχρι την υπογραφή συμβολαίου εργασίας, από τη στιγμή που γίνεται η πρόσληψη. Η όλη διαδικασία όσον αφορά  την ένταξη στην νέα χώρα, στη Γερμανία, γίνεται στην μητρική γλώσσα των υποψηφίων ενδιαφερομένων.Η tw.con, παρέχει σε βάθος υποστήριξη όσον αφορά τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας με βάση τις επιθυμίες κάθε ενδιαφερομένου. Ο τρόπος και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών χαρακτηρίζουν την εταιρεία με διευθυντή τον κοThomasWendel, ο οποίος τονίζει ότι: «Οι έλληνες γιατροί διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης γι’ αυτό και οι προσφορές εργασίας είναι αρκετά ελκυστικές αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, για γιατρούς πολλών ειδικοτήτων. Εμείς γνωμοδοτούμε τόσο τους πελάτες μας όπως επίσης και τους υποψηφίους κατά τη διαδικασία ένταξης στο νέο πολιτισμικό περιβάλλον».
Σημειώνεται ότι η tw.con, λειτουργεί ήδη δέκα χρόνια στη Γερμανία και διαθέτει και ένα υποκατάστημα στη Ρουμανία, ενώ δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.Από το 2002 συμβουλεύει γερμανόφωνες επιχειρήσεις στη διαδικασία διεθνοποίησης και στη διεθνή εξασφάλιση προσωπικού. Βρίσκει υψηλά καταρτισμένους συνεργάτες από τους τομείς υγείας, από τις ευρωπαϊκές χώρες του εξωτερικού για τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία). Ως εταιρεία διεθνούς εμβέλειας έχει κατατάξει τη διαπολιτισμικότητα στα δικά της  δυνατά σημεία γι’ αυτό, όλοι οι συνεργάτες  έχουν ένα διεθνές υπόβαθρο και μιλούν αρκετές γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...