Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Στην…κορυφή η Ήπειρος σε καταγγελίες για το Δώρο Χριστουγέννων!

Xωρίς δώρο Χριστουγέννων θα μείνουν περίπου 5000 οικογένειες σύμφωνα με τις καταγγελίες που δέχτηκε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των εργαζομένων που θα αδικηθούν φέτος λόγο της κρίσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις των εργατικών κέντρων, είναι διπλάσιος και τα περισσότερα κρούσμα εντοπίστηκαν στη Στερεά Ελλάδα την Εύβοια την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Από τους εργοδότες που δεν συμμορφώθηκαν μετά την παρέμβαση των επιθεωρητών εργασίας, οι 210 οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Από τις γνωστές επιχειρήσεις που ήρθαν σε συμβιβασμό ήταν το εργοτάξιο του Βωβού στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέβαλε τελικά το μισό δώρο στους εργαζόμενους καθώς κα τα κέντρα αισθητικής Βodyline τα οποία ακόμα δεν έχουν ανταποκριθεί στη νομοθετημένη υποχρέωσή τους.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

1 σχόλιο:

  1. και λοιπον τι εγινε που εμεις δεν πηραμε το δωρο τους μισθους μας?????? τι εκανε το κρατος που παντα φροντιζει τους εργαζομενους??????????? ενα απολυτο ΤΙΠΟΤΑ.κυρωσεις μηδεν. ολοι τους κοιμουντε ησυχοι και εμεις αναρωτιωμαστε αν θα εχουμε αυριο ψωμι να ταισουμε τα παιδια μας.ΨΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...... .και μην ξεχνατε..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΑΛΚΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...