Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Επίσχεση εργασίας στα Σούπερ Μάρκετ "ΑΤΛΑΝΤΙΚ" στα Ιωάννινα

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν από σήμερα οι 64 εργαζόμενοι στη γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ"ΑΤΛΑΝΤΙΚ" που λειτουργούν στα Γιάννενα,ζητώντας να εξοφληθούν δεδουλευμένα των τελευταίων 3 μηνών. 
 
Τα αιτήματα των 64 εργαζομένων είναι δύο: Να πληρωθούν για τους τρεις μήνες που παραμένουν απλήρωτοι και να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας των καταστημάτων ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι με την ανεργία. 
 
Η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ που αντιμετώπιζε από καιρό οικονομικά προβλήματα αναζητά σωτηρία μέσω του άρθρου 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα. Και ήδη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφασή του έκανε δεκτή την υπαγωγή της εταιρείας στον πτωχευτικό κώδικα. 
 
Αλληλέγγυο το Νομαρχιακό Συμβούλιο στους εργαζόμενους των «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»

Στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου παραβρέθηκαν εργαζόμενοι στα καταστήματα της αλυσίδας «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», οι οποίοι ζήτησαν τη στήριξη του Σώματος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
«Δεκατέσσερις είναι υπό απόλυση και οι υπόλοιποι σε επίσχεση εργασίας. Είναι δύσκολη εποχή. Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους των ΑΤΛΑΝΤΙΚ αλλά και προς όλους εκείνους που χάνουν τη δουλειά τους», τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
 
Την αλληλεγγύη τους προς τους εργαζόμενους εξέφρασαν και οι παριστάμενοι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Πρ. Χατζηεφραιμίδης – Χρ. Μεντής
 
Όπως τονίστηκε το Νομαρχιακό Συμβούλιο θα είναι συμπαραστάτης των εργαζομένων σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...