Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "χαιρετίζει τη μαζική συγκέντρωση"



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με ανακοίνωσή της "χαιρετίζει τη μαζική συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. Η πορεία αυτή αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της αντίστασης της κοινωνίας σε μέτρα και πολιτικές που καταστρέφουν την κοινωνική συνοχή και υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα. Οι προσπάθειες που έγιναν να αμαυρωθεί η χθεσινή πορεία από πράξεις ακραίας βίας, είτε προέρχονταν από κουκουλοφόρους είτε από τον αστυνομικό αυταρχισμό –ένστολων αλλά ακόμα και αστυνομικών με πολιτική περιβολή – δεν κατάφεραν να επισκιάσουν το μέγεθος, τον παλμό και τη διεκδίκηση της διαδήλωσης".
Σε δήλωση του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, για την απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ τονίζει:

«Τα εργασιακά δικαιώματα καταστρέφονται. Η κοινωνία τεμαχίζεται. Η χώρα πρέπει να βγει από τις ασφυκτικές ρυθμίσεις του Μνημονίου. Η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει.

Ο αγώνας γίνεται για τη διέξοδο από την κρίση. Ένας αγώνας στον οποίο πρέπει όλες οι ζωντανές δυνάμεις του τόπου να συμπορεύονται. Σήμερα απεργούμε. Απεργούμε για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στα απαράδεκτα μέτρα που καταστρέφουν την κοινωνία και πληγώνουν την καρδιά του κοινωνικού κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...