Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Μπάχαλο στη ΔΑΚΕ

ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ πάει το συνέδριο της ΔΑΚΕ, που ήταν να γίνει στις 5 Ιουνίου. Πρόσχημα είναι το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ για το Ασφαλιστικό που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Ωστόσο, αυτό θα κρατήσει δύο ώρες. Δεν είναι ο πραγματικός λόγος της αναβολής. Και σιγά μην πάνε οι της Ν.Δ. να διαδηλώσουν! 
Φωτογραφία
Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ πραγματικότητα είναι ότι η πασιέντζα δεν βγαίνει. Ο Κώστας Πουπάκης παραμένει, παρ΄ ότι ευρωβουλευτής, επικεφαλής της ΔΑΚΕ. Αυτός όμως είχε πάει με την Ντόρα την 29η Νοεμβρίου. Ιδιαίτερη δύναμη στο συνδικαλιστικό οι σαμαρικοί δεν έχουν. Αυτό είναι που περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί δυσχέρεια στην αντικατάσταση του Πουπάκη. Προς στιγμήν αναζητήθηκε για τη διαδοχή του συνδικαλιστής έστω κι εκτός διοίκησης ΓΣΕΕ. Η αναζήτηση όμως αποδείχθηκε άγονη. Ατυχη ήταν και μια κίνηση να μπει μπροστά ο Γ. Τσαλικάκης. Αυτός ξεκίνησε να ζητάει απεργία διαρκείας για το Ασφαλιστικό, κατέληξε όμως να κάνει τα χαρτιά του στον ΟΣΕ για να συνταξιοδοτηθεί- κάτι που τον βγάζει εκτός συνδικαλιστικού, για να μην πει κανείς τίποτε χειρότερο.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ επιτείνουν την κρίση στις γραμμές των γαλάζιων συνδικαλιστών. 
ΣΤΗ ΦΩΤΟ Οι σαμαρικοί δεν βρίσκουν επικεφαλής για τη ΔΑΚΕ. Και ο Κώστας Πουπάκης, που είχε πάει με την Ντόρα την 29η Νοεμβρίου, παρ΄  ότι ευρωβουλευτής, παραμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...