Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Εντός Ιουνίου η προκήρυξη δύο νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ

Την προκήρυξη δύον νέων μεγάλων προγραμμάτων διαρθρωτικής προσαρμογή ςμε στόχο τη στήριξη των υγιών επιχειρήσεων μέσω της κατάρτισης του προσωπικού σε διαθρωτικές αλλαγές, αλλά και των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση προκειμένου να επιτευχθεί η διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας, προανήγγειλε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλ. Κικίλιας.
Μιλώντας σε ημερίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο κ. Κικίλιας γνωστοποίησε ακόμη ότι ο ΟΑΕΔ ετοιμάζει πρόγραμμα επιμόρφωσης εργοδοτών, σημειώνοντας τη σημασία της επιμόρφωσης των εργοδοτών και της ανάγκης λειτουργίας στις επιχειρήσεις, εκτός των παραδοσιακά οργανωμένων λογιστηρίων, και τμημάτων προσωπικού προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα αξιολόγησης του προσωπικού και μείωσης του κόστους εργασίας χωρίς να προβαίνουν σε αλόγιστες απολύσεις.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΒΕΠ Ευάγ. Τσιτούρας επεσήμανε τη δεινή θέση, στην οποία έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά και την περιορισμένη καταναλωτική ζήτηση.
Τόνισε ακόμη την ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων προκειμένου να ξεπεραστεί η υφιστάμενη κρίση και κάλεσε τους επιχειρηματίες να έχουν συνεχή επαφή με το επιμελητήριο το οποίο έχει αποδείξει ότι στηρίζει και ενθαρρύνει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...