Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κοζάνη: Συνάντηση του ΕΒΕ με το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας "ο Σπάρτακος" για τη ΔΕΗ

Συνάντηση με το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κοζάνης, για το θέμα της ΔΕΗ είχε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας "ο Σπάρτακος".


Στην ανακοίνωσή του ο "Σπάρτακος" τονίζει: "Με την Διοικητική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης (ΕΒΕ) συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι της 27.12.2013, το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έπειτα από αίτημα της Επιτροπής το οποίο υπεβλήθη στον απόηχο της έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με το θέμα: Σχέδιο Νόμου για την πώληση του ΑΔΜΗΕ και την περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ (Μικρή ΔΕΗ – μετοχοποίηση του 17%). Θέμα που ήρθε σε συνεδρίαση έπειτα από αίτημα του Σωματείου και το οποίο εισηγήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου.


Στόχος της συνάντησης δεν ήταν άλλος από την κατ΄ ιδίαν ,λεπτομερή, ενημέρωση των μελών της Διοικητικής Επιτροπής σχετικά με το θέμα του Σχεδίου Νόμου (που αφορά στη ΔΕΗ) έτσι ώστε να υπάρχει σαφής και ολοκληρωμένη εικόνα για όλα όσα έχουν δρομολογηθεί ώστε να μπορέσει με τη σειρά του και το ΕΒΕ Κοζάνης, να κινήσει πρωτοβουλίες και να προγραμματίσει δράσεις που θα εναντιώνονται στις προθέσεις για πώληση του ΑΔΜΗΕ και περαιτέρω μετοχοποίηση.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ –ενόψει της ψήφισης του Σχεδίου Νόμου για τη ΔΕΗ- θα συνεχίσει την ανάληψη δράσεων και την ενδελεχή ενημέρωση προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό, οι συνολικές/τελικές ενέργειες που θα προγραμματιστούν –σε επίπεδο Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και όχι μόνο- να έχουν το καλύτερο δυνατόν, θετικό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...