Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αθώοι οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Αθώοι κρίθηκαν από το Δικαστήριο οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που είχαν συλληφθεί στις 30 Ιανουαρίου κατά την προσπάθειά τους να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό Εργασίας, Γ. Βρούτση, ο οποίος είχε δηλωσει ότι «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε πελατειακές σχέσεις».


Οι 35 συνδικαλιστές αντιμετώπιζαν κατηγορίες για υλικές ζημιές μέσα στο υπουργείο οι οποίες σύμφωνα με το ΠΑΜΕ έγιναν μετά από την έξοδο των συνδικαλιστών από το κτίριο.


Η απόφαση έγινε δεκτή με βροχή συνθημάτων από εκπροσώπους Συνδικάτων και εργαζομένων που από το πρωί ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ παραβρέθηκαν μαζικά στη δίκη των 35 στελεχών του στο κτίριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Γιώργος Πέρρος εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ ανέφερε ότι «η ρότα της ιστορίας δεν πρόκειται να σταματήσει, όσα εμπόδια και αν βάλουν με τις διώξεις» και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα που στήριξαν τους 35 συνδικαλιστές καθώς και τους δικηγόρους που συμπαραστάθηκαν έμπρακτα μέσα από την υπεράσπιση των 35 συνδικαλιστών στη δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...