Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΓΕΔΥ και ΠΟΣΕ καλούν στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  και οι Ομοσπονδίες ΠΟΓΕΔΥ (ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ) και η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στηρίζουν το δίκαιο αγώνα όλων των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο χώρο της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί) και της Κεντρικής Διοίκησης (εργαζόμενοι στα Υπουργεία).


Καλούν  το σύνολο των συναδέλφων εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν δυναμικά στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Παράλληλα κηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο.
Ο αγώνας των εργαζομένων για την υπεράσπιση αφενός του δικαιώματος στην εργασία και αφετέρου των Κοινωνικών Αγαθών που συρρικνώνονται, θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...